Förfrågan och bokning

Vänligen fyll i och skicka kontaktformuläret nedan för att få en offert från oss.  Vi återkommer med pris samt med besked om vi finns tillgängliga ditt önskade datum.  Vi hör av oss så fort vi kan, oftast inom 24 timmar.

Fyll gärna i alla uppgifter och ange detaljer om datum, tid, antal personer, antal smörrebröd per person samt vilka smörrebröd ni önskar (snittstorlek, half size eller full size) – detta för att vi ska kunna ge er en så korrekt prisoffert som möjligt. Självklart kan vi komma med menyförslag samt ge rekommendationer till er om ni inte har några speciella preferenser eller har svårt att välja. För att välja smörrebröd – gå in under sidan ”Mina smörrebröd – meny” för att se bild och beskrivning.

Observera att Preben främst är tillgänglig på kvällar och helger.


PrivatFöretagLunchMiddagKväll

1. Rostbiff med remoulade2. Räkor i trängsel3. Rökt lax med äggstanning4. Inlagd sill med currysallad5. Pulled pork med picklad rödlök6. Potatis och majonäs7. Pariserboeuf8. Rödspätta med räkor9. Salami med remoulade10. Matjesill creme fraiche11. Gammel ost med rom12. Stjerneskud13. Leverpastej med bacon14. Frikadeller med rödkål15. Rökt skinka


234